Οδηγός Ξάνθης

Στο άρθρο αυτό θα κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στον πληρέστερο από πλευράς υλικού και πληροφορίας, αλλά και ποιο ενημερωμένο από άποψη εγκυρότητας και αξιοπιστίας ηλεκτρονικό Οδηγό για την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης τον Οδηγό Ξάνθης.

Ο Οδηγός Ξάνθης είναι ένα portal που σας παρέχει πλούσια και έγκυρη πληροφορία για το Νομό Ξάνθης σε θέματα που αφορούν τους τουρίστες – επισκέπτες του Νομού αφού περιέχει άφθονο οπτικοακουστικό υλικό με όλα τα σημεία που αξίζει κάποιος να δει και να επισκεφθεί, τους φοιτητές αφού μπορεί κάποιος να βρει πληροφορίες για τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις με φοιτητικό ενδιαφέρον, αυτούς που ψάχνουν να βρουν έναν επαγγελματία ή μια επιχείρηση, ειδήσεις πολυποίκιλου περιεχομένου, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τηλέφωνα πρώτης ανάγκης ή εφημερεύοντα φαρμακεία της περιοχής.

Ο Οδηγός Ξάνθης αποτελεί τον πληρέστερο και ποιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό Οδηγό για την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης αφού για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω κάποιος επισκέπτης μπορεί να βρει να δει και να ενημερωθεί για καθετί που αφορά το Νομό. Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2012 με αγάπη και μεράκι και με σκοπό να δημιουργήσει το δικό του κοινό και να αποτελέσει έναν πόλο έλξης επισκεπτών που ενδιαφέρονται και θέλουν να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά την Ξάνθη. Σήμερα 1,5 σχεδόν χρόνο από τη δημιουργία του έχει αποκτήσει το δικό του κοινό με αρκετά υψηλή καθημερινή επισκεψιμότητα.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι η ιδιαίτερη αποδοχή του στο επαγγελματικό κομμάτι αφού εστιάζει σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς. Μέσα στον Οδηγό Ξάνθης μπορείτε να βρείτε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που ανήκουν στον τομείς του αυτοκινήτων, μηχανών, μοτοποδηλάτων, ποδηλάτων, διασκέδασης, διαφήμισης, εκπαίδευσης, εμπορικών καταστημάτων, κατασκευών, τουριστικών επιχειρήσεων, παροχής υπηρεσιών, ομορφιάς, υγείας, φαγητού με πλούσιο υλικό και επιμέρους κατηγοριοποίηση όλων αυτών των κλάδων.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι η παρουσία του Οδηγού Ξάνθης στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες που συμμετέχει αλλά και σε πολλές επίμαχες λέξεις κλειδιά που καλύπτουν όλο το φάσμα των επαγγελματιών μιας περιοχής. Το γεγονός αυτό έχει φέρει τον Οδηγό Ξάνθης στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των επισκεπτών του Νομού αφού η έντονη παρουσία του στο Google καθώς και το πλούσιο και πάντα ενημερωμένο υλικό του αποτελούν την ποιο αξιόπιστη πηγή πληροφορίας για τον Νομό Ξάνθης.

Ολοκληρώνοντας αυτό το μικρό αφιέρωμα στον Οδηγό Ξάνθης αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός ότι το τουριστικού ενδιαφέροντος κομμάτι του παρέχει στον χρήστη – επισκέπτη πληροφορία με εικόνες και βίντεο από την περιοχή με πληροφοριακά στοιχεία έγκυρα και αξιόπιστα καθώς και συμβουλές για την πιθανή επίσκεψη του ενδιαφερόμενου χρήστη στο Νομό. Χαρακτηριστικό γεγονός είναι το ότι δεν κουράζει τον επισκέπτη του ιστότοπου με εμβόλιμες και ενοχλητικές διαφημίσεις όπως συμβαίνει στις περισσότερες φορές σε τέτοιοι είδους ιστοσελίδες. Ο επισκέπτης μπορεί ξεκούραστα νε επιλέξει αυτό που επιθυμεί μέσα από ένα φιλικό ως προς το χρήστη μενού και πολύ εύκολα να επικεντρωθεί εκεί που επιθυμεί.

Αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πολλά ακόμα τα οποία θα βρείτε και θα ανακαλύψετε εσείς οι ίδιοι κατά την περιήγησή σας μπορείτε να βρείτε στον μεγαλύτερο ηλεκτρονικό Οδηγό του Νομού, τον Οδηγό Ξάνθης. Γιατί «Οδηγός Ξάνθης για ό,τι ψάχνεις»

Go to top